Detta är
Fredriks favorit bland kladdkakor.
2 ägg
2 dl socker
100 g Daim
75 g margarin
1 3/4 dl mjöl
Glasyr:
100 g Marabou Schweizernöt
4-5 msk vispgrädde
Vispa ägg & socker poröst. Smält margarin & daim.
Blanda ihop allt tillsammans med mjölet. Grädda 175° i ca 20 minuter, längst ner i ugnen.
Låt kakan svalna.
Gör under tiden glasyren genom att smälta chokladen ihop med grädden. Bre glasyren över kakan.
Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass.
2 ägg
2 dl socker
100 g Daim
75 g margarin
1 3/4 dl mjöl
Glasyr:
100 g Marabou Schweizernöt
4-5 msk vispgrädde
Vispa ägg & socker poröst. Smält margarin & daim.
Blanda ihop allt tillsammans med mjölet. Grädda 175° i ca 20 minuter, längst ner i ugnen.
Låt kakan svalna.
Gör under tiden glasyren genom att smälta chokladen ihop med grädden. Bre glasyren över kakan.
Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar